Why should I go to – The city you definitely need to visit before you turn 30

Gaan we samen in de straten verdwalen? 

Heeft iedereen de drang om nieuwe plaatsen te leren kennen ver weg of dichtbij? Of ben ik hier de enige? Zelfs in gekende steden vind ik het geweldig om nieuwe plaatsjes te ontdekken of de veranderingen in me op te nemen. Om nog maar te zwijgen van hoe heerlijk het is om op ontdekking te gaan in nieuwe steden! Als jonge dertiger ben ik helemaal fan van hippe reisgidsen.

Deze Engelstalige reisboekjes zijn een aangename reisgezel op elk avontuur. Ze leiden je niet enkel naar boeiende plaatsen maar geven ook toegankelijke (historische) informatie over de stad en zijn bijzonderheden. 

Naast de gebruikelijke hoofdstukken krijg je ook een deeltje ‘Famous people’ altijd leuk om te weten in wie zijn voetsporen je kan treden. 

Deze boekjes zijn helemaal mee met hun tijd en hebben ook een hoofdstukje waar je tweedehands shops kunt vinden en een hoofdstuk met plaatsen waar vegetariërs en vegans hun hart kunnen ophalen. 

Zelfs voor en na je reis bewijzen deze boekjes hun dienst. Ze zijn niet alleen uitermate handig van formaat maar zijn ook grafisch heel sterk uitgewerkt. Het zijn dus pareltjes voor het oog en je interieur. 

Ik kijk al uit naar de ontdekkingen die ik zal doen met deze leuke boekjes in de hand. 

Welke stad is jouw favoriet ? 

Recensie door @meisjevandezeeleest

Plaats een reactie