Over

Welkom! Wil je me graag beter leren kennen? Lees dan gerust verder!

Van kinds af aan was ik een echt leesbeest. Wekelijkse bezoekjes aan de bib, boeken of boekenbonnen als geschenk (je kon en kan er me nog steeds) een plezier mee doen. Vele uurtjes werden weg gelezen en ook vandaag kan ik me nog helemaal verliezen in een boek. Mijn gezinsleden weten ondertussen dat als ik lees ik niets of niemand hoor.

In een boekenwinkel of bibliotheek kan ik uren rondhangen, boeken oppikken, mijn leeslijstje aanvullen (dat ondertussen ellenlang is) én natuurlijk meer boeken kopen/lenen dan ik eigenlijk kan lezen.

In de zomer van 2019 begon ik op instagram een aantal foto’s te posten van boeken die ik aan het lezen was. Kort daarop begonnen mensen me aan te spreken en blijkbaar genoten ze van mijn boekentips. Enkele maanden later mocht ik een eerste recensie schrijven en van het een kwam het ander. Het Boekenrijk zag het levenslicht in november 2019 met een pagina op Facebook en op Instagram. Een logo en een website mochten niet ontbreken en met wat hulp waren deze in het voorjaar van 2020 een feit.

Met mijn blog hoop ik jong en oud te inspireren en tot lezen aan te zetten!

Heb je een vraag, een tip of een boek dat je graag gerecenseerd ziet? Aarzel niet om mij een berichtje te sturen!

Lieve leesgroeten,

Maïté