De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

De waanzinnige boomhut is al enkele jaren heel erg bekend, maar misschien zijn er lezertjes die er nog niet mee konden kennismaken. Ik had het boek eerder nog niet gelezen en mocht het nu voor het eerst lezen van @uitgeverijlannoo . De waanzinnige boomhut van 13 verdieping is een knotsgek boek met heel wat prenten en regelmatig kleine stukjes in stripvorm. Het is een ideaal boek voor kinderen die niet graag lange stukken tekst lezen en nood hebben aan afwisseling in een boek.
Terry en Andy de bewoners van de boomhut en de schrijvers van het boek beleven de gekste avonturen in hun super-de-luxe boomhut. Zo komt er een zeemeermin op bezoek die eigenlijk een monster blijkt te zijn en wordt hun boomhut aangevallen door een gorilla. Terwijl ze ervoor zorgen dan hun boomhut overeind blijft, moeten ze ook nog een boek schrijven. Een opdracht om niet te onderschatten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s