De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton

De waanzinnige boomhut is ondertussen toe aan zijn 9de boek!  De boomhut van Andy en Terry blijft maar groeien, met 13 extra verdiepingen is er opnieuw ruimte voor nieuwe avonturen.  Deze keer probeert Terry het verhaal te vertellen, maar dat loopt helemaal fout en de verhalenpolitie zet de achtervolging van Andy, Terry en Jill in.  Het drietal is op de vlucht en beleeft opnieuw een waanzinnig, doldwaas avontuur in de boomhut.  

Heel wat kinderen zullen opnieuw een fijne tijd beleven aan het lezen van dit grappige boek.  Deze keer zijn er ook een aantal linken gelegd met klassieke jeugdboeken. Door de combinatie van heel wat prenten, stukjes stripverhaal en de korte stukjes tekst is het boek ook heel geschikt voor kinderen die anders niet zo graag lezen.  Deze boeken kunnen dan ook een mooie aanzet zijn naar graag lezen!

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s