Trouw – Sarah Domogala

In Trouw schrijft Sarah Domogala twee brieven, één aan haar echtgenoot en één aan zijn minnares.  Opmerkelijk aan deze brieven is dat ze niet in de slachtofferrol kruipt. Ze analyseert haar leven en hoe het zover is kunnen komen.  In prachtige taal neemt ze haar leven onder de loep, de moeilijkheden waar ze tegenaan loopt, het vinden van een plaatsje in de hedendaagse maatschappij en de zoektocht naar zichzelf.  Sarah heeft een sterke band met de natuur en die kan ze wondermooi beschrijven. Ze vindt het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen een veeleisende carrière en een leven in harmonie met de natuur.  Tijdens een langdurig verblijf in Frankrijk herontdekt ze hoe ze in relatie staat met e natuur. Ze maakt moedige beslissingen waarbij ze naast zichzelf ook steeds haar gezin voor ogen houdt. 

Dit verrassende boek grijpt je bij momenten bij de keel en heeft heel wat indruk op me gemaakt.  Het relaas van Sarah is bloedeerlijk en elke hedendaagse vrouw zal er wel een aantal raakpunten in terugvinden.  Ze gaat echt op zoek naar wat er fout liep in haar relatie en hoe ze haar gezin samen kan houden. Dit intense boek heeft me echt geraakt en is een aanrader voor wie houdt van psychologische romans.  

Warm aanbevolen!

Bedankt aan Mythras Books en Uitgeverij Nieuw Amsterdam voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s