De verdwenen brieven van Esther Durrant – Kayte Nunn

Vanaf morgen 6/5, is deze prachtige roman te koop bij je lokale boekhandel.  Dankzij Overamstel Uitgevers, mocht ik dit boek in avantpremière lezen!

2018 Rachel is wetenschapster en heeft een nieuwe job aanvaard op de Scilly-eilanden voor de kust van Cornwall.  Na een ongeluk met haar boot ontdekt ze een stapeltje liefdesbrieven geadresseerd aan Esther.  De liefdesbrieven maken zo’n indruk op haar dat ze beslist op zoek te gaan naar Esther.

1951 Esther kampt met een postnatale depressie en wordt door haar echtgenoot naar een zorgverblijf gebracht op de Scilly-eilanden.  Aanvankelijk verzet ze zich, maar stilletjes aan herontdekt ze zichzelf op deze rustige plaats. Ze bouwt er relaties op, die de rest van haar leven zullen bepalen.

Deze mooie historische roman die heden en verleden afwisselt is echt een prachtig boek dat veel mensen zal kunnen bekoren.  De mooie locatie, een stukje geschiedenis en een liefdevolle herinnering zorgen voor een feelgood-roman waar je even in kunt wegdromen.  Het boek leest als een trein en is moeilijk weg te leggen.  Het verhaal kent geen grote plotwendingen maar kabbelt rustig voort, wat het een ideaal boek maakt om even mee te ontspannen.  Een ideaal boek voor lezers van Kate Morton en Kristin Hannah.

Warm aanbevolen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s