Het geschenk van Happiness – Holly Martin

Ruby, kerstliefhebber in hart en nieren krijgt de kans om een kerstwinkeltje te openen in het gezellige kuststadje Happiness.  Ze logeerde er gedurende de zomer al even bij haar vriendin Willow en had er een korte, onstuimige relatie met Jacob.  Door een overstroming kan ze bij aankomst haar eigen winkel nog niet betrekken en ze mag een pand delen met Jacob. Ruby wil zich niet binden, maar voelt zich steeds sterker aangetrokken tot Jacob.

Dit tweede en laatste, op zichzelf staande deel in de Happiness-reeks, neemt je mee naar het kustdorpje Happiness tijdens de kerstperiode.  Alle kerstclichés zoals sneeuw, gezelligheid, kerstversiering en een ontluikende romance zijn daarbij aanwezig. Het boek leest vlot weg en hoewel het plot wat voorspelbaar is, deert dit niet.  Deze kerstfilm in boekvorm laat even wegdromen en brengt je helemaal in kerstsfeer.  Je krijgt instant zin om kerstkoekjes te bakken, de kerstboom te zetten en  weg te dromen met een warme chocomelk en een kerstdeuntje.

  • ISBN: 9789020539431
  • Verschijningsdatum: 17/11/2020
  • Aantal bladzijden: 270
  • Uitgeverij: Z&K
  • Reeks: Happiness-serie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s