Muk – Mark Haayema, Laury Tinnemans & Job van Gelder

Muk is een schattige dalmatiër pup met negen zwarte vlekjes.  Hij zou graag meer vlekjes hebben en gaat met zijn kleine, groene vriend op zoektocht.  Nieuwe stippen vinden is echter niet zo makkelijk.

Schattige Muk zal in een oogwenk de harten van jonge kinderen veroveren.  De mooie tekeningen tegen een rustige achtergrond bevatten een aantal heel mooie, grappige details.  De tekst op rijm is eenvoudig en zorgt voor een aangenaam ritme.  Het feit dat daarbij het tellen ingeoefend kan worden geeft het boek nog extra aantrekkingskracht.  Een grappig prentenboekje voor kinderen vanaf 3 jaar over een gekke puppy die het niet erg vindt zich vies te maken.  Dit smaakt naar meer en ik vermoed dat Muk wel eens een het eerste deel van een heel fijn reeksje zou kunnen worden. 

“Muk” is een ideaal verhaaltje voor het slapengaan over een schattige dalmatiër puppy waarmee je bovendien het tellen kan oefenen.

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans en Uitgeverij Rubinstein voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐⭐

  • ISBN: 9789047628316
  • Verschijningsdatum: 30/11/2020
  • Aantal bladzijden: 24
  • Uitgeverij: Uitgeverij Rubinstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s