Leentje op vakantie – Catharina Valckx

Nog op zoek naar een boekje om de vakantie mee in te zetten?  

Leentje en Snoet zitten in de tuin.  Beiden hebben ze nog nooit gelogen en ze besluiten om het even te proberen.  Ze gaan op wandel en vertellen aan Bob dat ze op vakantie gaan naar de bergen.  Als hij met hen mee besluit te gaan moeten Leentje en Snoet hun fantasie gebruiken om een berg te vinden.  Hun berg blijkt maar een klein hoopje zand, maar dan komt Bob met een idee!

Catharina Valckx is illustrator en schrijver, ze schrijft boeken voor kinderen in het Nederlans en het Frans.  De leuke hoofdpersonages getekend in zachte, realistische kleuren vervelen zich en hebben zin in wat avontuur.  Ze vertellen een leugentje en ontdekken zo dat als ze hun fantasie gebruiken en samenwerken, ze toch samen een hele leuke tijd kunnen beleven.  Hun avontuur is zo leuk dat mama Leentje niet gelooft als ze haar ‘s avonds vertelt.  Dit fijne prentenboek brengt je zo in vakantiesfeer en leert kinderen dat veel mogelijk is met een beetje fantasie.  Ideale vakantielectuur om samen met kinderen vanaf een jaar of 4 van te genieten.

“Leentje op vakantie” van Catharina Valckx is een fijn prentenboek over fantaseren, samenwerken, thuis van de vakantie genieten en ook een beetje over liegen…

Met dank aan L&M Books en Gottmer Uitgevers voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789025775292
Verschijningsdatum: 8/06/2021
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Gottmer

Wil je het prentenboek inkijken? Bekijk dan even de reel op de instagram-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s