Krabbelheks – Kattebel in de klas – Inky Willis

Milou vindt het niet zo fijn op school.  Als ze ook nog eens te horen krijgt dat haar beste vriendin vanaf morgen naar een nieuwe school gaat, lijkt het de aller slechtste dag ooit op school te worden.  Tot ze een klein papieren heksje in haar pennenbakje vindt.  Ze heet Kattebel, is een beetje gek en ondeugend en brengt Milou een beetje in de problemen in de klas.  Gelukkig heeft ze ook een goed idee om Cato op school te houden…

Inky Willis houdt van tekenen, katten, pennen en boeken.  Krabbelheks – Kattebel in de klas, is haar eerste boek, dat ze zowel schreef als illustreerde.  Ze laat ons kennismaken met het grappige, ondeugende heksje Kattebel dat met Milou communiceert via leuke briefjes die vol fouten en fantasiewoorden staan.  De afwisseling tussen tekst met veel witruimte, grappige prenten, briefjes en krabbels zorgt voor een boek dat makkelijk wegleest.  Dit zorgt ervoor dat ook kinderen die niet zo graag lezen tot dit boek aangetrokken zullen worden.  Een heel fijn boek voor jonge lezers vanaf 7 à 8 jaar die zullen genieten van de grapjes, de fantasie en de herkenbare gebeurtenissen.  Leuke printables van Krabbelheks vind je hier.

“Krabbelheks – Kattebel in de klas”, het eerste deel in de reeks van Inky Willis, is grappig, fantasierijk en kan ook kinderen die niet zo graag lezen over de streep trekken.

Met dank aan Baeckens Books en Billy Bones voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789463850711
Verschijningsdatum: 26/05/2021
Aantal bladzijden: 224
Uitgeverij: BILLY BONES
Vertaald door Lidwien Biekmann

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s