Het allergrootste wonder – De droom van een schrijfster – Isabel van Duijne

Boeken schrijven is het allerliefste wat Muis doet.  Ze droomt ervan dat de hele wereld haar boeken leest.  Ze schrijft over al het bijzondere op de wereld, maar haar boeken raken toch niet verkocht.  Voor haar vrienden maakt ze nog weinig tijd.  En dan krijgt ze hulp: Olifant leert haar tekenen, Wolf zorgt voor een foto in de krant, ze gaat voorlezen in de boekhandel van Beer, maar niet lijkt te helpen.  Tot ze een nieuw boek schrijft: Het allergrootste wonder.  Alle dieren zijn benieuwd naar dit wonder en eindelijk lijkt Muis haar doel te bereiken.

Isabel van Duijne combineert in haar prentenboek haar passie voor schrijven en haar missie om via tekenspel kinderen te verwonderen.   Het leuke verhaal over een Muis die dankzij doorzettingsvermogen, hulp en aanmoediging van haar vrienden haar droom probeert te realiseren, wordt versterkt door de leuke prenten en tekenactiviteiten.  Niet alleen is het verhaal erg zinvol, het zal kinderen en hun begeleiders ook aanzetten om met tekenspel aan de slag te gaan.  In het verhaal zitten kleine opdrachten verstopt en op het einde van het boek zijn een aantal volledig uitgewerkte tekenspellen opgenomen.  Leerkrachten en ouders kunnen hiermee aan de slag gaan om zo kinderen hun creativiteit te laten ontdekken.

“Het allergrootste wonder – De droom van een schrijfster” is een bijzonder prentenboek over doorzettingsvermogen en vriendschap dat kinderen zal aanzetten tot zinvol tekenen.

Met dank aan Isabel van Duijne voor dit recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789083177304
Aantal bladzijden: 64
Uitgeverij: De schrijfster

Wil je met dit boek aan de slag?  Je bestelt het eenvoudig via de website van de auteur. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s