Een kleine wereld vol grote leugens- Guy Didelez

Guy Didelez houdt van schrijven, al jarenlang!  Op reis doet hij heel wat inspiratie op en steevast heeft hij zijn schriftje mee.  Hij schrijft overal als hij onderweg is, op de trein, in het vliegtuig of in de taxi.  Telkens als hij op reis gaat, krijgt hij van zijn kleinkinderen een opdracht mee.  Hoe moeilijker, hoe liever!  Maar toen kwam COVID19 langs en werd het heel wat moeilijker om te reizen.  Guy had daar echter een oplossing voor; hij bleef thuis en schreef voor elk van zijn kleinkinderen een verhaal.  Wat waarheid is en wat leugen, dat mag je helemaal zelf uitzoeken.

Guy Didelez was jarenlang leerkracht Nederlands en schreef al heel wat succesvolle jeugd- en kinderboeken.  In zijn nieuwe boek combineert hij zijn passie voor reizen met een stevige dosis fantasie.  Zo komt hij tot verhalen waarvan je nooit echt goed te weten komt wat waar is of niet.  De zeven verhalen nemen je mee langs verschillende werelddelen en Guy is steevast zelf het hoofdpersonage in zijn verhaal.  Fijne verhalen voor iedereen die houdt van reizen en van een streepje humor en fantasie!  Om voor te lezen aan kinderen vanaf 6 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar.

In “Een kleine wereld vol grote leugens” neemt Guy Didelez je mee op een reis rond de wereld.  Aan jou om te bepalen wat je gelooft!

Met dank aan uitgeverij Pelckmans voor dit recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789464013375
Verschijningsdatum: 6/10/2021
Aantal bladzijden: 91
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s