Stinkhond gaat naar school – Colas Gutman & Marc Boutavant

In dit tweede boekje over Stinkhond en Plattekat, mag Stinkhond naar de Drie-Botjes-School nadat hij een tombola gewonnen heeft.  Hij heeft geen schooltas, dus gebruikt hij maar een een bijna lege vuilniszak. Op school hebben alle honden vergulde halsbandjes en er zijn geen andere stinkhonden.  Stinkhond wordt niet echt met open armen op school ontvangen… Gelukkig vindt hij er toch één trouwe vriend.

In deze nieuwe reeks voor eerste lezertjes zijn 2 boekjes verschenen en een derde wordt verwacht in de maand juni.  De boekjes zijn opgedeeld in verschillende korte hoofdstukjes en zijn ideaal voor kinderen die al enkele maanden lezen.  De verhaaltjes zijn erg grappig en origineel. De kleurrijke prenten van Marc Boutavant fleuren de verhaaltjes op.  

Deze reeks is een toffe aanvulling op het huidige aanbod eerste leesboekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s