Vos en Haas Doeboek 2 – Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing

Nu we nog even in ons kot zitten, ben je misschien nog op zoek naar een leuk doeboek voor eerste lezers?  Vos en Haas zijn al vele jaren de vrienden van kinderen uit het eerste en tweede leerjaar en bij velen is daar het leesplezier begonnen.

Dit leuke doeboek staat boordevol opdrachtjes. Naast leesopdrachten zijn er ook heel wat spelletjes, tekenopdrachten, kruiswoordraadsel, enz. Allemaal op niveau van het eerste leerjaar en opgefleurd met de prachtige tekeningen van Thé Tjong King.  Dit boek staat garant voor uren plezier.

Fans van Vos en Haas vinden op dit moment trouwens een gratis e-book op de site van Lannoo: https://www.lannoo.be/nl/vos-en-haas-e-books?fbclid=IwAR1SzzP9zVOqGUByqmUyYCHkyd9ZXQoZXQyT_hG5q7QH98jw29sqPcIr7b0

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s