Kleine Vos en het mooiste wat er is – Thyssa Zevenbergen & Ru de Groen

In het bos komt Kleine Vos heel wat dieren tegen die zoveel meer kunnen dan zij.  De eendjes drijven in het water, olifanten zijn groot en sterk en de vogels wiegen gezellig samen.  Kleine Vos voelt zich eenzaam en verdrietig in het bos en droomt van een vriendje om mee te spelen. Dan ontmoet ze Gijs een mooie, stoere vos uit Frankrijk.  Er gaat een hele nieuwe wereld open voor Kleine Vos.

Samsara Uitgeverij komt opnieuw met een pracht van een prentenboek!  Met originele prenten die uit papier gesneden werden creëert Thysa Zevenbergen een feeërieke wereld. Het rustige kleurenpalet geeft de afbeeldingen een extra dimensie.  De tekst op rijm van Ru de Groen versterkt de prachtige prenten. De combinatie van de illustraties en de mooie tekst resulteren in een pareltje. Een boekje om te koesteren en keer op keer opnieuw boven te halen en voor te lezen aan je (klein)kinderen.

Dit tijdloze verhaal heeft alles in zich om snel een plekje te veroveren in het lijstje klassiekers!

Een gedachte over “Kleine Vos en het mooiste wat er is – Thyssa Zevenbergen & Ru de Groen

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2020 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s