Stinkhond aan het strand – Colas Gutman & Marc Boutavant

Vandaag verschijnt het derde deel in de leuke reeks voor eerste lezers van Stinkhond en Plattekat.  Wie deze grappige personages al kent weet dat ze telkens heel wat fratsen tegenkomen.  In dit nieuwe boekje willen Stinkhond en Plattekat meegaan met het zomerkamp voor vergeten dieren. Omdat Stinkhond het zieligste dier is krijgt hij het laatste plaatsje op het zomerkamp in de Côté d’Azur. Plattekat is ook van de partij en net als in de andere verhaaltjes staat het geluk niet steeds aan hun kant…  

Het is niet moeilijk om Stinkhond en Plattekat in je hart te sluiten.  Stinkhond is niet van de slimste of de properste maar heeft een hart van goud.  Aan Plattekat heeft hij gelukkig een hele goede vriend, die vaak kan voorkomen dat hij in zijn eigen ongeluk loopt. 
Dankzij deze twee innemende personages, de grappige situaties waarin ze terecht komen en de grote herkenbaarheid van de verhalen zal dit olijke duo heel wat jonge lezers met het leesvirus besmetten!

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s