Corona novelle: Alles wordt kleiner behalve jouw buik – Philippe Diepvents

Eind 2019 mocht ik kennismaken met Herman Calw, het hoofdpersonage uit “Groter dan ons” van Philippe Diepvents.  Ik sloot de introverte, ietwat vreemde, maar altijd vriendelijke Herman toen in mijn hart.  Tijdens de lockdown kroop Philippe terug in zijn pen en schreef een vervolg op het verhaal van Herman onder de vorm van een corona novelle. 
“Alles wordt kleiner behalve jouw buik” kan je vanaf vandaag gratis lezen.  16 dagen lang worden we dagelijks getrakteerd op een nieuw hoofdstuk.  Ik las vandaag het eerste hoofdstuk en het was een blij weerzien met Herman.  De volgende 15 dagen zal ik ongetwijfeld van de volgende hoofdstukken genieten. 

Voor wie Herman nog niet kent is het een ideaal moment om met hem kennis te maken. En voor alle anderen wordt het zeker een blij weerzien!

De corona-novelle vind je hier: https://www.standaarduitgeverij.be/coronanovelle-alles-wordt-kleiner-behalve-jouw-buik/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s