Wombat en Vos vieren vakantie – Terry Denton

Wombat en Vos gaan in hun derde avontuur samen op vakantie.  Al van bij de start van hun vakantie loopt niet alles als gepland.  Ze missen de bus, reizen zonder ticket en worden van de bus gegooid.  Gelukkig vinden ze uiteindelijk de weg, maar eens aangekomen regent het enkele dagen.  Maar ook dat gaat voorbij en ze beleven de gekste avonturen.  De vijf apen zijn nooit ver weg om wat roet in het eten te gooien… Maar zelfs met de vijf apen beleven Wombat en Vos de tijd van hun leven aan de zee.

Terry Denton (je weet wel, de illustrator van de Waanzinnige Boomhut) heeft voor de reeks boeken van Wombat en Vos niet alleen de illustraties gemaakt, maar zorgde ook voor een grappig, avontuurlijk verhaal.  Wombat en Vos beleven met hun vrienden leuke en grappige avonturen.  De vijf apen zijn altijd in de buurt en zorgen ervoor dat er wel eens wat fout loopt.  Wombat en Vos is een leuke reeks voor  jonge lezers.  De vele prenten zorgen ervoor dat er nooit lange stukken tekst zijn.  Ideaal dus voor lezers vanaf een jaar of 7 die de eerste leesboekjes gelezen hebben en toe zijn aan iets nieuws met meer uitdaging.  

“Wombat en Vos vieren vakantie” is een ideaal boekje om mee te nemen op vakantie, te lezen op de achterbank of tijdens een luilekker momentje op reis.

Bedankt Standaard Uitgeverij en Uitgeverij Condor voor het recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s