Wat Mick zag – Lars Deltrap

🔍Wat Mick zag is een prentenboek als geen ander.  Veel meer dan een gewoon verhaal is dit ook een speurboek.  Kleine detectives zullen zich naar hartenlust kunnen uitleven en de gedetailleerde prenten kunnen bestuderen.
Tijdens de vakantie van Mick in de Ardennen, gebeuren er namelijk vreemde dingen in het hotel waar ze logeren. Wat doet de persoon in het donker op het meer? Waarom verdwijnen zoveel spullen in het hotel? En waar is de hoteleigenaar gebleven? Sommige hotelgasten gedragen zich ook maar vreemd. Mick gaat op onderzoek!
🔍
De prenten in dit boek zijn bijzonder gedetailleerd, je blijft ernaar kijken en telkens opnieuw ontdek je weer iets nieuws: een schilderij dat op zijn kop hangt, de staart van een dier of een aanwijzing in de zaak.  Ook het verhaal zelf is leuk verteld en verrassend, maar vooral de prenten zullen zorgen voor urenlang plezier.
🔍
“Wat Mick zag” is het perfecte boek om mee nemen op een lange autorit.  Bekijk zeker ook eens de binnenflappen, op het eerste zicht zijn ze identiek, maar is dat wel zo?
🔍
Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Querido voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN-nummer: 9789045124308
  • Verschijningsdatum: 23/06/2020
  • Aantal bladzijden: 44
  • Uitgeverij: Querido

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s