Stranddagboek – Emily Henry

January moet een moeilijke periode in haar leven door.  Bij het overlijden van haar vader blijkt dat hij een geheim leven had, haar vriend heeft haar verlaten, het boek dat ze schrijft wil niet vlotten en financieel heeft ze het moeilijk.  Ze besluit tijdelijk te verhuizen naar het strandhuis dat haar vader haar nagelaten heeft.  Daar ontmoet ze Gus, een succesvolle auteur op wie ze tijdens haar studies verliefd was.  
Bij geen van beiden vlot het schrijven van hun nieuwe boek en ze sluiten een deal. Ze zullen elk een boek schrijven in de stijl van de ander.  Gus schrijft een chicklit roman en January gaat de literaire toer op.  Om te slagen in hun opzet spenderen ze heel wat tijd samen…

“Stranddagboek” is het romandebuut van Emily Henry.  Grote verrassingen of plotwendingen zijn er niet in deze roman.  Het is een klassieke feelgoodroman met een romantisch verhaal en een aantal familiegeheimen. De insteek is echter wel origineel en het boek leest erg vlot weg.  Dat zorgt ervoor dat het een ideale roman is om eens ongedwongen van te genieten.  Lezers van Christina Lauren en Mona Kasten, zullen er ongetwijfeld helemaal weg van zijn.

“Stranddagboek” is een ideale vakantieroman voor wie eventjes wil wegdromen en genieten van een romantisch verhaal.

Met dank aan Overamstel Uitgevers en The House of Books voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789044355802
  • Verschijningsdatum: 2/07/2020
  • Aantal bladzijden: 333
  • Uitgeverij: The House Of Books
iframe {width: 1px; min-width: 100%; } iframe.single_vertical { min-width: 100%; min-width: min-content; }iFrameResize({ log: true }, ‘#bzrwfrm_9789044355802’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s