De pechvuurtoren – Nicki Thornton

Sep heeft net ontdekt dat hij de zoon is van een beroemde magiër en eigenaar van hotel “De laatste kans” waar hij keukenhulp is.  Als hij hoort van een vuurtoren die tot hotel wordt omgebouwd, maar waar alles mis lijkt te gaan, grijpt hij zijn kans en volgt hij inspecteur Tingieter naar de vuurtoren.  Hij belandt in een mysterieus, magisch avontuur met een vermoorde vuurtoren eigenaar, geheime gangen en een ontoegankelijke kamer van een tovenaar.  Terwijl hij het mysterie probeert op te lossen oefent hij ook zijn magische kunsten en dat gaat niet van een leien dakje.

In dit tweede deel van de Sep Seti mysteries, borduurt het verhaal verder op het eerste boek.  Het is daarom toch wel belangrijk om het eerste boek gelezen te hebben.  Het verhaal staat op zich, maar er zijn heel wat verwijzingen naar het eerste boek.  Avontuur, magie en mysterie wisselen elkaar af en resulteren in een boeiend verhaal met achtervolgingen, mysterieuze gangen en de zoektocht naar een moordenaar.  Dit stevige boek is er een voor geoefende lezers vanaf een jaar of 10.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij De Fontein voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789026152054
  • Verschijningsdatum: 4/08/2020
  • Aantal bladzijden: 384
  • Uitgeverij: De Fontein Jeugd
iframe {width: 1px; min-width: 100%; } iframe.single_vertical { min-width: 100%; min-width: min-content; }iFrameResize({ log: true }, ‘#bzrwfrm_9789026152054’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s