Branduren – Cobi van Baars

Tijdens een geboorte en een overlijden komen de familieleden van Naomi bij elkaar.  Ze zijn telkens samen in een kleine ruimte.  Hun band in niet zo innig maar deze momenten zijn te bijzonder om niet te delen.  Elk op hun manier beleven ze deze speciale momenten. Die brengen herinneringen met zich mee en brengen sterke gevoelens teweeg.

Cobi van Baars is naast schrijver ook schilder, dit is haar derde roman. Ze slaagt erin om twee intense dagen uit een mensenleven uit te lichten.  Ze heeft daarbij veel respect voor de emoties die dergelijke gebeurtenissen met zich meebrengen.  Op een indrukwekkende en intense manier brengt ze diepmenselijke gevoelens in beeld.

De twee dagen worden door de ogen van zes personages gezien.  Ze beschrijven de gebeurtenissen elk op hun beurt en gezien door hun eigen ogen.  Eenieder beleeft deze dagen op een andere manier.  Hun persoonlijke geschiedenis beïnvloedt hun emoties en reacties.  Zonder dat het ooit sentimenteel wordt, weet ze de emoties die samengaan met belangrijke dagen in een beeldende taal te beschrijven.

“Branduren” is een pakkend, intiem en intens verhaal over diepmenselijke gevoelens op de belangrijkste dagen in een mensenleven.

Wil je meer weten over het werk van Cobi van Baars?  Bezoek dan zeker eens haar website www.cobivanbaars.nl.

  • ISBN: 9789025459628
  • Verschijningsdatum: 4/09/2020
  • Aantal bladzijden: 250
  • Uitgeverij: Atlas Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s