De moordclub op donderdag – Richard Osman

Vier bewoners uit een luxueus bejaardentehuis richten samen de moordclub op. Ze komen elke donderdag samen en hopen onopgeloste moorden te kunnen oplossen.  Als er een moord gepleegd wordt die verband houdt met het bejaardentehuis, doen ze er alles aan om zelf te kunnen deelnemen aan het onderzoek.  Dankzij hun connecties en levenservaring halen ze informatie boven die zelfs de politie niet te pakken krijgt.  Slagen ze erin de moordenaar op te sporen?

Richard Osman is producent en presentator van populaire BBC programma’s.  Zijn debuut is een grappige en uiterst vermakelijke whodunit voor een breed publiek.  Zijn personages zijn erg herkenbaar met hun kleine kantjes en eigenwijze gedrag.  Hij slaagt erin je meermaals op het verkeerde been te zetten en de ontknoping blijft spannend tot de laatste pagina’s.  Er gaat veel aandacht naar de onderlinge relaties van de bewoners en hoe ze zorg dragen voor elkaar.  Ze zitten niet verlegen om een grapje of om de grenzen van het toelaatbare op te zoeken. Het resultaat is een fijne detectiveroman met een grappige noot die makkelijk wegleest.  Ontspannende lectuur!

“De moordclub op donderdag” is een hartverwarmende, grappige whodunit waarbij de personages uiterst herkenbaar zijn. 

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Uitgeverij Cargo voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789403197401
  • Verschijningsdatum: 3/09/2020
  • Aantal bladzijden: 432
  • Uitgeverij: Cargo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s