BLOGTOUR – De verloren woorden – Machteld van Beek

Wanneer Isabelle, die recent haar man verloor, bij een oude jeugdliefde gaat logeren om van enkele dagen vakantie te genieten, laait de oude liefde tussen beiden terug op.  Een relatie ligt echter moeilijk want Isabelle wil nog een tweede kind en met Alex is dat niet mogelijk.  Alex is in het huis getrokken waar ze als kind opgroeide en heeft op zolder het dagboek van haar moeder gevonden.  Het dagboek zet de wereld van Isabelle op haar kop en zorgt ervoor dat ze beslissingen moet herbekijken.

Machteld van Beek is haar hele leven reeds gepassioneerd door schrijven.  In haar debuutroman slaagt ze erin een boeiend, mysterieus verhaal op te bouwen met een vleugje romantiek.  Het boek kent heel wat tijdsprongen tussen heden en verschillende momenten in het verleden. Die worden goed aangeduid waardoor het nooit verwarrend wordt.  Stap voor stap wordt het verleden en het geheim van de familie van Isabelle blootgelegd.  Daarbij wordt de spanning mooi opgebouwd en ben je echt benieuwd naar de uitkomst van het verhaal.  Ook het romantische deel van het verhaal is leuk om te lezen en neemt je mee naar een aantal mooie plekjes in Parijs. Een fijn eerste boek van Machteld van Beek voor wie op zoek is naar een ontspannende leeservaring.

“De verloren woorden” is de debuutroman van Machteld van Beek en combineert een boeiend, mysterieus verhaal met een vleugje romantiek.

Met dank aan uitgeverij Gopher voor de uitnodiging voor de blogtour.

De blogtour loopt nog tot eind van de week op instagram met bloggers @boekenwurmsuus @boekrecensies @femleest en @boekenkastje_

  • ISBN: 9789493172821
  • Verschijningsdatum: 1/09/2020
  • Aantal bladzijden: 250
  • Uitgeverij: Gopher B.V.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s