Grapman – Held met humor – Tjibbe Veldkamp & Kees De Boer

Nik heeft een hekel aan school, een nog grotere hekel aan huiswerk maken en noemt zichzelf Grapman.  Hij is supergrappig, alleen weet niemand dat.  Noor is een slimme meid, gaat graag naar school en is altijd goed voorbereid.  Meester Nietje houdt niet van kinderen, nog minder van grappen en heeft een tijdmachine verborgen in zijn bureau.  Combineer deze drie personages en je krijgt de knotsgekke nieuwe reeks Grapman.  Grapman trekt ten strijde tegen alles wat saai is en keert het tij met de leukste grappen.

Wil je kinderen laten lezen die niet graag naar school gaan, een hekel hebben aan lezen of die wel van een grapje houden?  Dan zorgt Grapman voor de redding.  Een combinatie van graphic novel, leesboek en kleurrijke prenten zal ook kinderen die niet graag lezen over de streep trekken.  Het grappige figuurtje, de herkenbare situaties en de flinke dosis fantasie zorgen voor een tof verhaal.  Grapman trekt ten strijde tegen saaiheid en dat is te merken in dit boek.  De kleurrijke tekeningen spatten van het papier en zijn op elke pagina aanwezig, waardoor het boek heel vlot leest.

“Grapman – Held met humor” is het eerste deel in, hoe kan het ook anders, een grappige reeks over een gewone jongen die graag grapjes vertelt en ten strijde trekt tegen saaiheid, die ook kinderen die minder graag lezen zal aanspreken.

Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Querido voor het recensie-exemplaar.

  • ISBN: 9789045124438
  • Verschijningsdatum: 8/09/2020
  • Aantal bladzijden: 158
  • Uitgeverij: Querido
  • Reeks: Grapman
  • Nummer in reeks: 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s