Reisbureau Wereldvreemd – L.D. Lapinski

Als de twaalfjarige Flick verhuist, ziet ze er wat tegenop om vrienden te zoeken en naar een nieuwe school te gaan.  Ze gaat op verkenning in het stadje en voelt zich onmiddellijk aangetrokken tot Reisbureau Wereldvreemd.  Daar ontmoet ze Jonathan en zijn vele koffers die toegang bieden tot magische werelden. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open.  Maar Vijflichtenstad, het middelpunt van deze magische werelden is in groot gevaar.  Flick en Jonathan doen er met gevaar voor eigen leven alles aan om deze wereld te redden, voor ze zelf nooit meer terug kunnen.

Dit spannende boek voor lezers vanaf 10 jaar is het eerste in een reeks van kersverse schrijfster L.D. Lapinski.  Lapinski verzon een magisch avontuur, dat je op het puntje van je stoel laat zitten.  Van bij de eerste pagina’s word je meegesleept in dit leuke boek. Heel wat kinderen zullen ongetwijfeld van dit zalige boek kunnen genieten, want hoewel de spanning heel goed opgebouwd wordt, is het verhaal nooit eng.  Het ontdekken van magische werelden door in koffers te duiken is goed gevonden.  De magische werelden zijn prachtige beschreven waardoor deze werelden in je fantasie helemaal tot leven komt.

Een absolute topper voor kinderen die houden van avontuurlijke boeken met een vleugje magie!  Warm aanbevolen!

“Reisbureau Wereldvreemd” is een spannend, avontuurlijk jeugdboek met een vleugje magie voor lezers vanaf 10 jaar met een rijke fantasie.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij de Fontein voor het recensie-exemplaar.

  • ISBN: 9789026151347
  • Verschijningsdatum: 29/09/2020
  • Aantal bladzijden: 349
  • Uitgeverij: De Fontein Jeugd

Een gedachte over “Reisbureau Wereldvreemd – L.D. Lapinski

  1. Pingback: De mooiste jeugdboeken van 2020 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s