De vakantie – Caroline Hulse

De dagen voor kerst, een familieweekendje, 2 exen,  een dochtertje met een konijn als ingebeelde vriend en de 2 nieuwe partners.  Dat moet toch het recept worden voor de leukste kerst ooit?  Of toch niet, want wie kwam alweer op het idee om samen met vakantie te gaan?  

Dat het weekend niet helemaal gelopen is als gepland, wordt van bij de start van het boek duidelijk met een paniekerige oproep aan de alarmcentrale.  Wie al eens met verschillende gezinnen op reis ging herkent het zeker, de kleine frustraties, de andere gewoontes en het weekend volstouwen om toch maar een leuke tijd te hebben.  De locatie in een vakantiepark type center parcs zal voor velen de herkenbaarheid nog verhogen.  Verschillende grappige, herkenbare scènes volgen elkaar op en zorgen voor een vlot leesbaar verhaal.  Van echt verrassende plotwendingen is echter geen sprake, waardoor dit potentieel goede verhaal wat op een middelmatig niveau blijft hangen. Een fijn boek als je even nood hebt aan een ontspannend verhaal met grappige momenten.

“De vakantie” is een ontspannend boek met grappige scènes over de kerstvakantie van twee ontwrichte gezinnen.

Met dank aan Standaard Uitgeverij en en A.W. Bruna voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789400511729
  • Verschijningsdatum: 29/09/2020
  • Aantal bladzijden: 366
  • Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s