Het sneeuwvlokje – Benji Davies

Een sneeuwvlokje zoekt zijn weg vanuit de grote wolk naar beneden, maar die tocht boezemt het sneeuwvlokje wat angst in. Ze hoopt op een mooie plek terecht te komen.  Noëlle, een klein meisje, kijkt vol ongeduld uit naar de sneeuw en naar een ster om haar kerstboompje te versieren.

In zijn typische stijl schreef en illustreerde Benji Davies een mooi prentenboek dat perfect past in deze donkere dagen in de aanloop naar Kerstmis.  Het is een hartverwarmend verhaal over een sneeuwvlokje dat zijn weg zoekt in de wereld en een klein meisje dat haar kerstboompje versiert in aanloop naar de feestdagen.  De mooie prenten illustreren perfect de koude maar donkere dagen en de warme, sfeervolle momenten thuis.  Dit boek is een leuk geschenkje om met kinderen vanaf 3 jaar uit te kijken naar de feestdagen.

“Het sneeuwvlokje” is een warm, sfeervol prentenboek over een sneeuwvlokje en een klein meisje om samen gezellig te lezen in deze donkere dagen.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789024591824
  • Verschijningsdatum: 2/10/2020
  • Aantal bladzijden: 32
  • Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s