Wolvenkinderen – Richard Van Der Vieren & Roosje Koninckx

Met een nieuwe lockdown is de herfstvakantie een beetje anders dan anders.  Geen pretparkbezoekjes, geen uitstapjes met de grootouders, geen binnenspeeltuinen.  Het ideale moment dus om onze band met de natuur terug te versterken. 

Wolvenkinderen is een inspiratieboek dat aanzet om terug de natuur in te trekken en te kamperen in onze tuin.   De prachtige foto’s van kinderen die de tijd van hun leven hebben in een natuurlijke omgeving en niet bang zijn om vuil te worden, zijn erg sfeervol en geven je zin om naar buiten te gaan.  Het boek bevat tal van ideetjes en recepten om eropuit te trekken en samen met je kinderen de tijd van je leven te hebben.  De recepten zijn eenvoudig en kunnen zelfs vaak op een kampvuur bereid worden (een ideetje voor een koude herfstavond?).  Heb je kinderen die graag in bomen klimmen, maar hou je telkens weer je hart vast?  Dan biedt dit boek ook uitkomst met tips hoe je veilig kan klimmen .

Zin gekregen om naar buiten te gaan?  Trek dan een dikke trui, een warme sjaal en je laarzen aan en ga er deze vakantie op uit!  Het boek kan je bij je lokale boekhandel of rechtstreeks op de website van Wolvenkinderen kopen of breng eens een bezoekje aan hun pagina op instagram of facebook voor tonnen vol inspiratie.

Hou trouwens ook onze pagina’s in de gaten, want binnenkort kan je  bij ons een exemplaar van Wolvenkinderen winnen!

“Wolvenkinderen” is een warm, sfeervol inspiratieboek om met kinderen terug naar de natuur te gaan en volop samen te genieten van al het moois dat die ons biedt.

Met dank aan Wolvenkinderen voor het recensie-exemplaar!

  • ISBN: 9789090313849
  • Verschijningsdatum: 10/12/2018
  • Aantal bladzijden: 204
  • Uitgeverij: An Overdose Of Awesomeness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s