The invisible life of Addie LaRue – V.E. Schwab

Frankrijk, 1714, een jonge vrouw maakt een wanhopige beslissing die verstrekkende gevolgen heeft.  Ze maakt een deal met de duivel en zal eeuwig leven maar wordt door niemand herinnerd.  Addie moet ermee leren leven dat ze geen eigen leven kan opbouwen omdat ze telkens vergeten wordt als een deur zich sluit.  300 jaar later ontmoet ze Henry die haar wel blijft herinneren.  Ze denkt een nieuwe start te kunnen maken maar de duivel speelt geen eerlijk spel.

Over het algemeen ben ik geen fantasy lezer en vaak ben ik geen grote liefhebber van het genre.  Toen ik dit boek via NBD Biblion toegestuurd kreeg om te recenseren, was ik ondanks het genre toch wel onmiddellijk geboeid toen ik de achterflap las.  Na het lezen van dit lijvige boek bleek dit ook gegrond, want dit boek is echt een aanrader.   Dit moderne sprookje sleept je vanaf de eerste pagina’s mee in een boeiend, historisch verhaal met een vleugje fantasie.  Het knap geschreven, meeslepende verhaal overspant 300 jaar geschiedenis en wordt afwisselend in het heden en het verleden verteld.  Dit originele boek zal een ruim publiek aanspreken en ook niet-fantasy lezers over de streep zal trekken. 
(o.a. voor lezers van Christelle Dabos en Diana Gabaldon).  Dit boek verschijnt in januari 2021 in het Nederlands bij De Boekerij, ook de filmrechten werden reeds verkocht.

  • ISBN: 9781785652509
  • Verschijningsdatum: 6/10/2020
  • Aantal bladzijden: 560
  • Uitgeverij: Titan Books Ltd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s