With the Beatles – Haruki Murakami

Een oude man mijmert over twee jeugdliefdes die zijn leven bepaald hebben.  Daarbij speelt de muziek van de Beatles, die in die periode helemaal in was, een belangrijke rol.  Hoewel de ene liefde heel wat betekenisvoller was dan de andere zijn beiden een leerschool voor de toekomst.

Haruki Murakami kan als geen ander gedachten op papier zetten en raakt met zijn poëtische maar eenvoudige taal.  Dit kleine boekje met kleurrijke prenten in sixties-stijl doet een beetje aan als een prentenboek voor volwassenen. Het zou perfect kunnen dienen om een voorleessesie voor (jong)volwassenen te organiseren.  Een kleine ode aan de jeugdliefde en hoe muziek herinneringen kan versterken.  

Een ideaal boekje voor wie nog een klein cadeautje zoekt voor onder de kerstboom voor een muziek- of literatuurfan.

Met dank aan VBK België en Atlas Contact voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐
ISBN: 9789025466190
Verschijningsdatum: 26/10/2020
Aantal bladzijden: 58
Uitgeverij: Atlas Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s