Hallo nu – Jenny Valentine

Jude verhuist noodgedwongen naar de geboorteplaats van haar moeder.  Ze gaan er een huis delen met een oude man die ze niet kennen.  Jude vindt het maar niks dat ze haar weinige vrienden moet achterlaten.  Ze leert er echter Novo kennen en tussen beiden is er ogenblikkelijk een enorme aantrekkingskracht.  In een vacuüm tussen tijd en ruimte ontspint zich een mooie romance.

In een prachtige lyrische taal neemt Jenny Valentine je mee in een liefdesverhaal dat niet gebonden is door tijd of ruimte en het midden houdt tussen realiteit en fantasie.  Het verhaal is daardoor soms moeilijk te bevatten en je blijft achter met heel wat vragen na het lezen van dit verhaal.  Het is een boek dat niet elke jongere zal kunnen bekoren, net doordat de inhoud best wel moeilijk is.  Het verhaal heeft ook een sterk filosofische insteek en herinnert er ons aan te leven in het nu en niet vast te blijven hangen in het verleden.  De mooie taal maakt dit boek meer dan het lezen waard, maar het vergt de nodige tijd om het verhaal te laten bezinken en binnendringen.  

‘Hallo nu” is een prachtige, lyrische, literaire YA-roman met een liefdesverhaal dat tijd en ruimte overstijgt en het midden houdt tussen realiteit en fantasie.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh Sijthoff voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐
ISBN: 9789024592180
Verschijningsdatum: 19/11/2020
Aantal bladzijden: 158
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s