Draken en monsters – Kristien Dieltiens en Mieke Mertens

Gele ogen in een donkere schuur, een ijsdraak in een bevroren meer of een zwart vliegend paard?  Nog niet bang?  Ga dan mee op de wereldreis die Kristien Dieltiens en Mieke Mertens voor je op papier zetten.  In 20 verhalen reis je de wereld rond en maak je kennis met de dapperste jongens, heldhaftigste ridders en de stoerste prinsessen die het wel aandurven om draken en monsters aan te pakken.  

Stoere meisjes en jongens die voor geen kleintje vervaard zijn zullen smullen van dit prachtige boek.  Deze mooie reeks bekende of onbekende verhalen van veraf of heel dichtbij zijn ideaal om tijdens een dagelijks voorleesmomentje te vertellen, even bij te griezelen en daarna gerustgesteld te worden door de goede afloop. Stuk voor stuk zijn het klassiekers die een kijkje geven in tal van verschillende culturen en hun arsenaal aan verhalen.  Kristien Dieltiens zorgde voor de teksten die je soms op het puntje van je stoel zetten en Mieke Mertens maakte daarbij tekening die de verbeelding nog meer aan het werk zet.  Het resultaat is een pracht van een boek om te koesteren en vele jaren met de kinderen om je heen te delen.  Om voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar.  Wie nog een cadeautje zoekt voor onder de kerstboom voor een dappere meid of jongen zal ongetwijfeld scoren met dit boek!

“Draken en monsters” is een wondermooi verhalenboek dat je op wereldreis meeneemt langs verhalen over draken, monsters en stoere helden.

Met dank aan Uitgeverij De Eenhoorn voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789462915138
Verschijningsdatum: 14/10/2020
Aantal bladzijden: 139
Uitgeverij: De Eenhoorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s