Een nieuw begin – Ellie Dean

1939.  Sally en haar broertje Ernie worden uit Londen geëvacueerd.  Hun moeder doet zelfs de moeite niet en ze te komen uitzwaaien.  In Cliffehaven, een havenstadje in Zuid-Oost Engeland worden ze liefdevol opgevangen door Peggy en haar gezin in Beach View House.  Sally kan er aan de slag in de plaatselijke kledingfabriek en de verhuis lijkt een keerpunt in hun leven.  Tot hun moeder op de stoep staat en roet in het eten dreigt te gooien.

“Een nieuw begin” is het eerste deel in een 18-delige reeks die in het Nederlands vertaald werd.  Het tweede deel wordt in het voorjaar van 2021 verwacht.  Voor wie genoot van de boeken van Diney Costeloe, wordt dit een waar traktaat.  Een feelgood verhaal met een vleugje romantiek tegen de achtergrond van het Engeland gedurende de Tweede Wereldoorlog… what’s not to like?  Ben je op zoek naar hoogstaande literatuur, dan is dit waarschijnlijk geen boek voor jou.  Heb je echter zin in een ontspannend, historisch boek dat vlot wegleest en je even helemaal de wereld om je heen doet vergeten, dan is dit boek precies wat je zoekt.   In zijn genre een heel fijn boek!

“Een nieuw begin” is het eerste deel in een reeks historische romans voor de lezers van Diney Costeloe.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij de Fontein voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026151583
Verschijningsdatum: 8/12/202
Aantal bladzijden: 351
Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
Reeks: Een veilige haven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s