De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton

Daar is hij dan, het 10de deel in de reeks die niet-lezers aan het lezen krijgt!  Opnieuw groeit de boomhut van het olijke tweetal Andy en Terry met 13 verdiepingen.  Wat dacht je van een iglo van 13 verdiepingen, een buitenaards observatie-station of een grijpinator?  De twee vrienden belanden weer in een knotsgek avontuur en worden ontvoerd door een vliegende oogbol uit de ruimte.  Hun geweldige plannen en bijbehorende misverstanden zorgen ervoor dat Andy en Terry opnieuw een waanzinnig avontuur beleven.  

De waanzinnige boomhut-reeks van Andy Griffiths en Terry Denton voert al bijna 10 jaar lang de toptienlijsten van de kinderboekhandels aan.  Hoe kan het ook anders met boeken met heel veel prenten met ongelooflijk veel details, humor op kinderniveau en een verhaal dat spat van de actie en het avontuur?  Hoe het tweetal het allemaal bedenkt is mij een raadsel, maar hun formule werkt ongelooflijk goed en zet kinderen aan het lezen.  Weinigen doen het hen na!  Wie deze reeks nog niet kende en kinderen heeft tussen de 8 en de 10 (of ouder voor diegenen die al helemaal verknocht zijn aan deze reeks), gaat dus best als de bliksem naar de (online) boekhandel om zijn kinderen op dit waanzinnige boek te trakteren.  Ongetwijfeld zijn ze er enkele uurtjes zoet mee tijdens deze krokusvakantie!

“De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen” hoeft nog weinig introductie.  Deze waanzinnige reeks is al 10 jaar lang favoriet bij kinderen die niet graag lezen!

Met dank aan uitgeverij Lannoo voor het recensie-exemplaar!
⭐⭐⭐ 
ISBN: 9789401473118
Verschijningsdatum: 8/02/2021
Aantal bladzijden: 321
Uitgeverij: Lannoo
Vertaald door Edward Van De Vendel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s