Lekker naar buiten – Adam Ciccio & Katrien Benaets

Als de zon schijnt doet Das niets liever dan buiten spelen.  Dan legt hij zijn tablet aan de kant, doet hij de tv uit.  Hij trekt naar buiten om te skateboarden, een fort te bouwen, met opa of vrienden op ontdekking te gaan of plezier te maken, te voetballen, te fietsen en nog zoveel meer. ‘s Avonds leest hij nog een boekje en gaat dan slapen om verder te dromen over nieuwe avonturen.

Adam Ciccio schrijft kinderboeken waarbij hij focust op zelfvertrouwen en persoonlijke groei.  Zijn nieuwe prentenboek focust op het belang van buiten spelen. Katrien Benaets zorgde voor de kleurrijke, bladvullende illustraties van een schattige Das die volop geniet van alle actie en het buiten spelen.  Het is een boek dat inspiratie zal bieden aan kinderen die nu niet zo vaak naar buiten trekken.  Voor kinderen die wel reeds vaak buiten spelen zal het herkenbaar zijn en kunnen ze er nieuwe ideeën uit putten.  Een fijn boek om in deze verwarrende tijden mee naar buiten te trekken met kinderen vanaf 4 jaar.

“Lekker naar buiten” is een fijn prentenboek dat kinderen stimuleert om meer buiten te spelen en waar ze nieuwe ideeën uit kunnen putten.

Met dank aan Clavis Uitgeverij voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789044840797
Verschijningsdatum: 22/02/2021
Aantal bladzijden: 26
Uitgeverij: Clavis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s