De gruweltoren 2 – Tom Thys

Kaat en Gideon komen opnieuw in een spannend en griezelig avontuur terecht in het tweede deel van de Gruweltoren.  Deze keer willen ze ‘s avonds op het kerkhof het graf van hun geliefde schrijver Klijf Blaffer bezoeken.  Er gebeuren echter vreemde dingen op het kerkhof en vanuit het niets horen ze een griezelig verhaal.  Het begin van een spannend, donker avontuur op het Schoonselhof…

Met zijn tweede griezelboek voor kinderen, gaat Tom Thys deze keer echt een stapje verder.  Waar in het eerste boek de griezelverhalen nog behoorlijk braaf waren, is het in het tweede boek echt griezelen geblazen.  Geen boek dus voor kinderen die snel bang zijn.  Kinderen die echter houden van griezelen, zullen echt van dit boek smullen.  De verhalen zijn luguber met spoken, geesten, ondoden, aanvallen met zeisen en zoveel meer.  Niet voor gevoelige zieltjes dus!  Het hoofdverhaal dat zich afspeelt op de begraafplaats van Antwerpen wordt opnieuw afgewisseld met griezelverhalen verteld door de auteurs die er begraven zijn.  Het verhaal blijft spannend tot de laatste pagina en belooft de lezers nog een vervolg.  Met ijzingwekkende illustraties van Leslie Saurus.

“De gruweltoren 2” is een echt griezelboek voor dappere lezers vanaf een jaar of 10 die wel tegen een stootje kunnen.

Met dank aan Tom Thys en Uitgeverij Zilverspoor voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789463083690
Verschijningsdatum: 24/02/2021
Aantal bladzijden: 230
Uitgeverij: Zilverspoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s