Zigzag Dinosaurussen – Makii

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit om de kinderen enkele uurtjes zoet te houden tijdens de paaspauze?  Dan is Zigzag dinosaurussen misschien wel het ideale zoekboek!

Dit boek is wel twee meter lang als je het helemaal uitklapt.  Die twee meter zijn gevuld met ontelbare dinosaurussen en andere figuren waar je uren naar kunt kijken of verhalen mee kunt fantaseren.  Klap je het boek om dan vind je ontelbare weetje over dinosaurussen en heel wat leuke zoekopdrachtjes waar je wel eventjes zoet mee bent.  

Makkii is een duo Nederlandse ontwerpers, ze streven ernaar kinderen te inspireren om hun creativiteit te laten exploderen!  Daar slagen ze met dit “boek” wonderwel in.  Het zal kinderen aanzetten om weer te weten te komen over dinosaurussen, maar zet ook aan tot zoeken, fantaseren en verhalen verzinnen.  Met zijn maxi formaat kan het zowel thuis als in de klas ingezet worden voor uren spelplezier.  Ongetwijfeld doen kinderen ook ideeën op om binnen of buiten creatief te spelen, want ook spelplezier staat centraal op de prenten. In dezelfde serie bestaat ook een uitgave over voertuigen.

“Zigzag dinosaurussen” is een 2-meter lang zoek- en weetjesboek boordevol dino’s, gekke figuren en ontelbare weetjes.  Goed voor uren zoek-, speel- en leesplezier!

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐ISBN: 9789401465915
Verschijningsdatum: 15/03/2021
Aantal bladzijden: 16
Uitgeverij: Lannoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s