Canis – Eva De Gelder

1 januari 2018.  Een jonge Brusselse kent een moeilijke start van het jaar.  Haar relatie is op de klippen gelopen en op haar werk loopt het niet zoals ze zou willen.  Op diezelfde dag wordt wolvin Naya voor het eerst in België gesignaleerd.  Voor het hoofdpersonage vormt deze gebeurtenis een houvast in de moeilijk tijd die volgt en vereenzelvigt ze zich steeds meer met het dier.

Eva De Gelder woont in Brussel en publiceerde eerder kortverhalen.  Dit is haar debuutroman.  Het verhaal dat ze vertelt over een jonge vrouw die haar weg zoekt in het leven met Brussel dat altijd aanwezig is op de achtergrond, is rauw, sarcastisch en doorspekt met een kritische humor.  Ze slaagt erin de moeilijkheden van jongeren in deze tijd met een scherpe pen te schetsen.  Een vlot geschreven, onderhoudend verhaal over liefde, drugs, Tinder-afspraakjes, eenzaamheid en de weg zoeken en vinden in het leven.  Dit debuut doet alvast uitkijken naar meer van deze auteur!

In “Canis”, het debuut van Eva De Gelder volgen we het leven van een jonge vrouw in Brussel die op zoek is naar haar plekje in de wereld.

Met dank aan Beefcake Publishing voor het recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌗

ISBN: 9789493111370
Verschijningsdatum: 30/10/2020
Aantal bladzijden: 153
Uitgeverij: Beefcake Publishing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s