Terra Ultima – Raoul Deleo & Noah J. Stern

Heb je ooit al gehoord van Terra Ultima?  Een ongerept continent waarvan maar één persoon de locatie weet.  Je vindt er de meest fantastische dieren zoals het flamingohert of de vlindermees.  Nog nooit van gehoord?  Benieuwd?  Dan is dit boek misschien wel iets voor jou!

Raoul Deleo is de enige op aarde die weet waar Terra Ultima ligt en die er op expeditie ging.  Noah J. Stern mocht zijn aantekeningen inkijken en maakte er dit fantastische boek van.  Je maakt kennis met dit magische continent en de dieren die er leven.  De gedetailleerde, kleurrijke illustraties laten je wegdromen naar een werelddeel dat nog maar voor een klein stukje in kaart werd gebracht.

Iedereen die dit boek openslaat wordt op slag weggeblazen door de sublieme illustraties die je verbeelding op hol doen slaan.  Koppel daaraan het boeiende reisverslag van de expedities en je hebt een pareltje als resultaat.  Dit boek bevat iets voor werkelijk alle leeftijden!  Jong en oud worden overdonderd door dit boek.  Met geen woorden kan beschreven worden hoe mooi dit boek is…  oordeel dus vooral zelf en haast je naar de boekhandel!

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor dit sublieme recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789401465946
Verschijningsdatum: 19/04/2021
Aantal bladzijden: 75
Uitgeverij: Lannoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s