Zandvoort aan Zee – Linda van Rijn

Mandy geniet met haar gezin en familie van een vakantie aan zee ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag van haar moeder en stiefvader.  Tijdens een strandwandeling verdwijnt haar zus, Judith.  Ook na het inschakelen van de politie wordt Judith niet gevonden.  Nadat ze eerst zelf even verdacht is gaat Mandy zelf op onderzoek uit.

Linda Van Rijn schreef ondertussen meer dan 20 vakantiethrillers.  Voor haar laatste thriller kiest ze een locatie dicht bij huis.  In een verhaal dat je van bij de eerste pagina’s in je greep heeft gaat ze dieper in op de vele geheimen die binnen een familie kunnen bestaan.  De vele puzzelstukjes die het verhaal rijk is vormen pas op het einde een mooi geheel en zorgen voor een spannende ontknoping.  De spanning wordt mooi opgebouwd en het vlot geschreven verhaal leest als een trein. Perfecte vakantielectuur die je in één ruk uitleest.

“Zandvoort aan Zee” is een fijne vakantiethriller van Linda van Rijn over de vele geheimen die families met zich meedragen.

Met dank aan Elke dag boeken en uitgeverij Marmer voor dit onverwachte recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789460684661
Verschijningsdatum: 13/04/2021
Aantal bladzijden: 304
Uitgeverij: Uitgeverij Marmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s