Penny en het verdwaalde hondje – Emily Sutton

Wanneer Penny verhuist, is ze daar niet zo gelukkig mee, ze mist haar vrienden en voelt zich nog niet thuis in haar nieuwe huis.  Ze is verdrietig en gaat in de tuin onder de appelboom zitten.  Daar verschijnt een hondje waarmee ze de hele dag speelt en vriendjes maakt.  De volgende dag wacht ze vol ongeduld om het hondje, maar het komt niet meer.  Samen met haar papa gaat ze in het dorp op zoek naar hem.

Emily Sutton werkte eerder met diverse auteurs samen en illustreerde meerdere prentenboeken.  Dit is het eerste prentenboek dat volledig van haar hand is.  Emily Sutton illustreert in een geheel eigen stijl die doet terugdenken aan klassieke prentenboeken.  Haar illustraties zitten vol details en keer op keer vind je iets nieuws.  Voor kinderen die zelf binnenkort verhuizen of net verhuisd zijn, zal het verhaal van Penny herkenbaar zijn en hen een hart onder de riem steken.   Een prachtig prentenboek vol kleur en details om met kinderen vanaf 4 jaar van te genieten.

“Penny en het verdwaalde hondje” van Emily Sutton is een kleurrijk, gedetailleerd prentenboek over een meisje dat het moeilijk heeft na een verhuis.

Met dank aan Uitgeverij C. De Vries-Brouwers voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789059274037
Verschijningsdatum: 28/01/2021
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s