Waar ik liever niet kom – Liselotte Idema

Caroline zegt al jaren dat ze nooit naar Azië zal gaan om er te backpacken.  Als haar relatie met Fabian op de klippen loopt, boekt ze halsoverkop toch een ticket naar Bangkok.  Het stapeltje brieven in haar bagage heeft ze jarenlang genegeerd, maar ze besluit dat de tijd rijp is om er iets mee te doen.  Aanvankelijk heeft ze niets met Azië, maar naarmate de reis vordert komt ze op nieuwe plaatsen, die haar rust brengen en de moed geven om de auteur van de brieven te zoeken. 

Liselotte Idema (1988) schreef voor tijdschriften als Libelle en Margriet en maakte zelf een wereldreis.  Haar debuutroman over een jonge vrouw op zoek naar zichzelf en naar innerlijke rust laat je niet onberoerd.  De ervaringen van Caroline werden met veel gevoel neergeschreven en de gedetailleerde beschrijvingen laten je wegdromen naar het moois dat Azië te bieden heeft.  Een fijne roman over familiebanden, innerlijke rust en zelfaanvaarding.

“Waar ik liever niet kom” is de fijne debuutroman van Liselotte Idema over een jonge vrouw die naar Azië reist en er op zoek gaat naar de auteur van de brieven die ze op zak heeft.

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789460017704
Verschijningsdatum: 29/04/2021
Aantal bladzijden: 310
Uitgeverij: Uitgeverij Vrijdag

2 gedachtes over “Waar ik liever niet kom – Liselotte Idema

  1. Pingback: Het Boekenrijk geeft WILNK vier sterren

  2. Pingback: Recensieoverzicht Waar ik liever niet kom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s