Noahs zeehond – Layn Marlow

Noah is aan het strand met zijn oma.  Al dagen wacht hij tot ze de zee op gaan om de zeehonden te bekijken, maar de boot is nog niet klaar.  Hij maakt een zeehond van zand, maar dan steekt een storm op.  Hij schuilt met zijn oma in de boot, maar eens de storm overgewaaid is, is zijn zeehond verdwenen.  Tot hij naar een rots voor de kust kijkt…

Layn Marlow schrijft en illustreert lieve prentenboeken voor jonge kinderen.  In “Noahs zeehond” laat een kleine jongen zijn fantasie werken en creëert hij een zeehond uit zand.  Hij versiert hem met schelpen en wat hij ook maar kan vinden op het strand en droomt dan samen met zijn zeehond van de wijde oceaan.  Met wondermooie, levensechte illustraties brengt de auteur het landschap tot leven. Het lieve verhaal over een kleine jongen die verlangt naar een tochtje op zee, zal vele harten veroveren.  Een fijn prentenboek om met kinderen vanaf 4 van te genieten.  Ideaal om in te zetten in het thema zee, zeedieren of om het over verbeelding te hebben.

“Noahs zeehond” is een lief prentenboek over verbeelding en de wonderen van de natuur.

Wil je na het lezen van dit boek zelf aan de slag op het strand of in de zandbak om een zeehond te maken?  Klik dan hier voor een leuk activiteitenblad.

Met dank aan Uitgeverij C. De Vries-Brouwers voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789059274075
Verschijningsdatum: 22/04/2021
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s