De omhelzing – David Grossman

Ben is verdrietig als zijn mama hem vertelt dat er niemand in de wereld is zoals hij.  Hij denkt dat hij hierdoor helemaal alleen zal zijn.  Gelukkig heeft hij een mama die hem duidelijk kan maken dat je zowel alleen als samen kan zijn.  Ze laat hem de kracht van een knuffel zien.

David Grossman is één van Israëls beroemdste schrijvers.  In dit boekje zorgde hij voor de lieve, filosofische tekst met heel wat diepgang.  De illustraties in potlood van Michal Rovner geven het mooie verhaal heel wat extra diepgang.  Samen zijn ze erin geslaagd de kracht van een omhelzing of knuffel in woord en beeld te brengen.  Deze mooie heruitgave is een ideaal geschenk voor de grote momenten in het leven.  Het zal zowel volwassenen als kinderen kunnen bekoren en zal zowel in vreugde als verdriet een waardevol boek zijn om met anderen te delen.

“De omhelzing” is een warm verhaal met zachte illustraties over de kracht van een omhelzing.  Een mooi boekje om cadeau te geven of te krijgen.

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans en Uitgeverij Cossee voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789059369740
Verschijningsdatum: 31/05/2021
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Uitgeverij Cossee
Prachtig vertaald door Edward van de Vendel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s