Samen naar Santorini – C.M.M. Dellamonte

Vier vriendinnen dromen er al jaren van om samen met vakantie te gaan.  Nu ze alle vier op het punt staan om af te studeren, beslissen ze samen hun vakantie op Santorini door te brengen.  Phaedra brengt er al haar zomers door bij haar grootouders en stippelt de reis voor haar vriendinnen uit.  Voor het viertal wordt het een zomer om nooit meer te vergeten.  Ze zijn allemaal nog onzeker over hun toekomst en de tijd op het eiland brengt raad.  


C.M.M. Dellamonte debuteerde in 2020 met “Weg naar Milo”.  In zijn tweede roman neemt hij zijn lezers meer naar het paradijselijke Santorini.   Met oog voor detail beschrijft hij de vakantie van de vier meisjes, die op Santorini genieten van het prachtige weer, de mooie mannen en de fijne omgeving.  De dames doen zich veelvuldig tegoed aan lekkere maaltijden vergezeld van behoorlijke hoeveelheden alcohol, waarna ze telkens opnieuw achter het stuur kruipen.  Om zijn personages menselijker te maken worden hun belevenissen regelmatig erg plastisch beschreven. De realistische illustraties van Virginie Suys, vormen een mooie aanvulling op het verhaal. Hoewel het verhaal wel potentieel heeft en het avontuur van de dames best wel fijn is, kon dit boek mij niet echt bekoren.  Alle BOB-campagnes ten spijt, wordt het onverantwoorde rijgedrag van de dames nooit in vraag gesteld.  Bovendien heb ik er geen boodschap aan om te weten hoe het toiletbezoek van een personage verloopt.

Helaas was dit dus geen boek voor mij, maar oordeel vooral zelf, want misschien vind jij het wel een fijn boek.

Met dank aan Beefcake Publishing voor het recensie-exemplaar.

⭐⭐
ISBN: 9789493111622
Verschijningsdatum: 29/04/2021
Aantal bladzijden: 231
Uitgeverij: Beefcake Publishing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s