Een jaar met Wifi – Brenda Froyen

Ken je Wifi?  Neen, niet dat ding dat ervoor zorgt dat je zowat overal toegang hebt tot het internet.  Wifi is een hond en niet zomaar één.  Hij is een toller en dankt zijn naam aan het feit dat zijn drie mensenbroers als straf twee weken zonder wifi door het leven moesten.  Broer Zen vertelt in dit boek hoe dat eerste jaar met Wifi verlopen is.  In 25 hoofdstukken of korte verhaaltjes kom je te weten welke avonturen ze samen beleefden in een jaar dat ook anders dan anders was door de corona-crisis.  Saai denk je?   Nee hoor, allerminst want samen beleven ze de gekste avonturen die zomaar gebeurd zouden kunnen zijn… of misschien ook niet.  

Brenda Froyen is lector, auteur, trainer en heeft een avontuurlijke B&B.  “Een jaar met Wifi” is haar kinderboekendebuut.  Met vlotte pen neemt ze je mee in de wereld van haar zonen en hun hond Wifi.  Zijn avonturen lijken uit het leven gegrepen gespekt met net voldoende fantasie om het grappig, spannend of net dat tikkeltje ongeloofwaardig te maken.  De grote herkenbaarheid en de gekke fratsen van Wifi zorgen ervoor dat je deze gekke hond en zijn gezin in een mum van tijd in je hart sluit. De fijne tekeningen van Marloes De Vries maken het boek helemaal af.  Dit boek zal vele kinderen en hun ouders geboeid doen lezen en luisteren. Een kinderboek naar mijn hart voor lezers vanaf 8 jaar of om voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar.

“Een jaar met Wifi” is een grappig, aandoenlijk boek over de avonturen van Wifi, de hond en zijn gezin tijdens een jaar waarin Wifi onmisbaar blijkt.

Met dank aan Standaard Uitgeverij voor dit leuke recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789002273940
Verschijningsdatum: 29/06/2021
Aantal bladzijden: 128
Uitgeverij: Infodok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s