Wonderkonijn – Ruzie in Rome – Kim Crabeels & Emma Thyssen

Fluffie is een heel gewoon konijntje dat opgroeit in een kooitje en daar niet echt gelukkig is.  Hij droomt van vrienden maken en buiten lekkere hapjes eten.  Als hij van zijn baasje ook niet veel aandacht krijgt, bedenkt hij een plannetje.  Hij komt terecht in een gek, wervelend avontuur en maakt een eerste stop in Rome op zijn reis langs de wereldwonderen.

Kim Crabeels en Emma Thyssen, auteur en illustrator sloegen de handen in elkaar en ontworpen een strip die anders dan anders is.  Een mopperend konijn en een betweterige buidelrat komen samen in hetzelfde avontuur terecht.  Het hele verhaal zit doorspekt met weetjes allerhande over konijnen en andere dieren maar ook over de geschiedenis van Rome.  Het resultaat is een atypische strip die graphic novel met weetjesboek combineert.  Dit boek voor jonge wijsneuzen laat humor, weetjes en avontuur samensmelten tot een leuk geheel.  De gebruikte woordenschat is niet steeds even makkelijk en het kleine lettertype zal kinderen die niet zo vlot lezen misschien een beetje afschrikken.  Vooral bij de weetjes zal hulp van een volwassenen dan wel nodig zijn.  Een toffe, nieuwe reeks voor lezers vanaf 7 à 8 jaar.

“Wonderkonijn – Ruzie in Rome” van Kim Crabeels en Emma Thyssen is het eerste deel in een nieuwe stripreeks voor jonge lezers die humor, avontuur en weetjes combineren.

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐

ISBN: 9789464013313
Verschijningsdatum: 30/06/2021
Aantal bladzijden: 44
Uitgeverij: Pelckmans


Helemaal overtuigd?  Ga dan langs in je favoriete boekhandel of bestel het hier online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s