Nestor en het magische zakhorloge – Jeroen Franck

Nestor droomt ervan om later avonturier te worden.  Hij kijkt enorm op naar de beroemde dokter Montgommery die vaak op tv komt.  Zijn papa is piloot en vliegt vaak naar Tanzania.  Voor zijn verjaardag krijgt hij van zijn papa een speciaal zakhorloge dat hij meebracht na een reddingsoperatie van de zoon van een stamhoofd .  Nestor ontdekt algauw dat hij dankzij dat zakhorloge met dieren kan praten. Er zijn echter kapers op de kust die dolgraag het zakhorloge willen stelen en zo de geheimen van de stam proberen te ontrafelen.  Nestor belandt in een spannend avontuur!

Jeroen Franck is leerkracht in het vierde leerjaar en houdt ervan zijn leerlingen te verrassen met magische, avontuurlijke verhalen.  Dit sprookjesachtig, avontuurlijk verhaal is zijn debuut.  De vlotte taal, het iets groter lettertype en de mooie gedetailleerde illustraties zorgen ervoor dat het boek makkelijk wegleest.  Vele kinderen zullen ongetwijfeld genieten van dit fijne debuut dat avontuur combineert met heel wat herkenbare elementen. Ik ben alvast benieuwd of Nestor binnenkort nieuwe avonturen beleeft.

“Nestor en het magische zakhorloge” is het fijne debuut van Jeroen Franck over een jongen die in een wervelend avontuur in Tanzania terecht komt.

Met dank aan Beefcake Publishing voor het recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789493111684
Verschijningsdatum: 30/06/2021
Aantal bladzijden: 124
Uitgeverij: Beefcake Publishing

Benieuwd naar dit boek? Ga dan langs bij je boekhandel in de buurt of bestel hier online via bookspot.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is t

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s