Provence – Linda van Rijn

Nadia is uitgenodigd op het luxueuze huwelijk van Leila en Bram in een kasteel in de Provence.  Als visagiste werkt ze vaak samen met Leila en met Bram had ze een kortstondige relatie waarvan Leila niet op de hoogte is.  Na het huwelijksfeest staat Bram dronken voor haar kamerdeur op zoek naar vertier.  Nadia maakt hem zo goed en zo kwaad mogelijk duidelijk dat ze geen interesse meer in hem heeft.  Als Bram de volgende morgen dood teruggevonden wordt, staat het kasteel op zijn kop.


Linda van Rijn staat reeds heel wat jaren bekend om haar vrouwenthrillers waarvan er jaarlijks een tweetal verschijnen. Ik maakte pas recent kennis met haar werk en haar vorige thriller “Zandvoort aan Zee”, kon me echt wel bekoren.  Haar boeken hebben een beperkte omvang, een spannend verhaal en lezen als een trein.  Perfecte boeken dus om op vakantie mee te nemen.  “Provence” is een korte thriller die je op een avondje kunt uitlezen.  Er zit vaart in het verhaal, maar grote plotwendingen hoef je niet te verwachten.  Het verhaal wordt ook nooit echt spannend of mysterieus.  Een leuk tussendoortje, maar voor mij was dit geen hoogvlieger.

“Provence” is een zomerthriller voor vrouwen van Linda van Rijn over een moord op een luxueus huwelijksfeest.

Met dank aan Elke dag boeken en Uitgeverij Marmer voor het toesturen van dit recensie-exemplaar!

⭐⭐
ISBN: 9789460684708
Verschijningsdatum: 29/06/2021
Aantal bladzijden: 188
Uitgeverij: Uitgeverij Marmer

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is t

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s